På svenska In English 
Priser i: 

Värmestrumpor för kalla fötter!

Vi bör ta hand om våra fötter. Det är de enda fötterna vi har och att vi har/får kalla fötter beror på många anledningar. Det kan vara allt från kyla, vara dåligt klädd, sjukdomstillstånd, skada, osv.

Det som är gemensamt är att det i de flesta fall upplevs som obehagligt och kan i värsta fall orsaka skada.

Warm & Safe uppvärmda strumpa är av egen design och tillverkning. Vi har varit måna om egenskaper som effektiv verkan, komfort och design.

Strumpan har en sömlös tå, för att motverka tryckpunkter. Den har en formad häl, samt att det är skillnad mellan vänster och höger strumpa. Således är det inte en tubsocka.

Värmeslingorna invävda i stretchmaterialet och känns inte. De omger tåpartiet och går sedan över ovansidan av strumpan. Kontakten sitter inte i strumpan, utan i en kabel som går en bit ut från övre delen av strumpan, för att det ska vara lätt att placera den på bästa plats.

Strumporna är designade för att inte ha någon värmebevarande effekt för att inte påverka ytterplaggets egenskaper. De är mycket tunna och vi rekommenderar att man använder en ytterstumpa för att undvika onödigt slitage på värmestrumpan mot skoplagget.

Strumporna kan drivas antingen med 7,4V batteri, eller via en Multi-Volt Heat-Troller. Multi-Volt Heat-Trollern kan även anslutas till 12V och passar därmed även att användas på t ex motorcykeln, traktorn, rullstolen, osv.

För att göra det enklare i valet av artikel har vi gjort en artikel av varje möjlighet. Du kan beställa enbart strumporna, om du redan har annan utrustning från oss att driva dem med. Du kan beställa kit med batterier i olika storlekar och du kan även välja till en Multi-Volt Heat-Troller om möjlighet finns att ansluta till strömkälla från 6,8V till 18V.

Mer information finns i respektive artikel nedan.

 
Värmestrumpor 7,4V
Uppvärmda strumpor 7,4V
936:-
Värmestrumpor 7,4V 5,2A kit
Uppvärmda strumpor 7,4V 5,2A komplett kit
1 836:-
Värmestrumpor 7,4V 7,8A kit
Uppvärmda strumpor 7,4V 7,8A komplett kit
2 100:-