På svenska In English 
Priser i: 
12V Värmetröja Dam

12V Värmetröja Dam

Denna version av understället har 7 områden som avger värme. Två paneler på bröstet, två på överarmarna, en uppvärmd krage, en panel på baksidan och en på nedre delen av ryggen. Det har också anslutningar i ärmarnas ände för handskar eller innerhandskar.

Specifikationer:
3,5 A
4,0 ohm
48 W vid 13,8V

Storleksguiden längst ner används för att mäta in dig till rätt storlek.

Värme där du behöver det. Våra paneler är konfigurerade för att värmen ska vara på rätt plats och ge optimal värmeöverföring. Genom noggranna tester har vi utvecklat två olika panelplaceringsmönster; en för herrar och en för damer. Detta på grund av skillnader i form och kropp är de optimala panelplaceringarna olika för män och kvinnor.

Mer kontroll över värmen.

Hur mycket värme du behöver är beroende av flera faktorer som utetemperatur och vilka lager du har på dig under eller ovanpå plagget. Tillsammans med fjärrstyrda Heat-Troller termostater har du en sann avstängning och en riktig full på med 0 ~ 100% värmekontroll via en ratt.

Bara det bästa går in i understället.

Högteknologiskt fukttransporterande stretchmaterial i både herr och dammodell • 3M Thinsulate (70-80 g / m2) · YKK-blixtlås · Alloy / Silikon "Soft Heat" värmeelement • Anslutningar och ledningar klassade till -40 ℃ / -40 ℉ (för hållbarhet och livslängd)

Högteknologiskt, fukttransporterande stretchtyg Det finns helt enkelt inget bättre tyg för denna typ av plagg. Som en skräddarsydd skjorta håller stretchväven plagget, och viktigast av allt värmepanelen, platt mot kroppen för optimal värmeöverföring. Denna höga nivå av värmeöverförings prestanda innebär mindre kraft / värme behövs för att uppnå den idealiska värmen. Förutom passformen är tyget utformat för både komfort, samt för att undvika svett eller fukt. Användarna noterar ofta att förutom att känna värmen, passar plagget så bra att du inte märker att det är där.

OBS! Notera att handskarna ingår inte i artikeln, utan är enbart för illustrativt ändamål.

1 916:-


12V Värmetröja Herr
Denna version av understället har 7 områden som avger värme. Två paneler på bröstet, två på...
1 916:-
Värmestrumpor 7,4V 5,2A kit
Uppvärmda strumpor 7,4V 5,2A komplett kit
1 836:-