På svenska In English 
Priser i: 

Vi uppskattar Er beställning och nedan ges ett antal betalningsalternativ.

Vi strävar alltid efter att ge våra Kunder det bästa möjliga betalningsalternativet. Har vi missat något som passar just Dig bättre, så tala om det för oss.

Bankgiro: Använd bg 

Notera att tidpunkten för registrering av bg betalningar skiljer mellan olika banker. Kontakta Din bank om Du är osäker. Beställningen skickas inom 1-3 arbetsdagar efter betalningen registrerats på vårt konto.

Postförskott: Postens avgift för Postförskott debiteras tillsammans med normal porto/fraktavgift. Försändelsen skickas inom 1-3 arbetsdagar utan att vara förbetald och Ni löser ut den på närmaste postkontor. Detta är ett snabbare alternativ än bankgirobetalning.

Paypal: PayPal är ett globalt nätverk för säker betalning online och finns i över 103 länder och regioner. Med PayPal handlar du säkert online och utan att säljarna får veta något om dina konton och din personliga ekonomi. PayPals transaktionsavgift om 5 % läggs till orderbelopp under 3000 kr. För beställningar från Sverige är det ett mer kostsamt alternativ än Postförskott.

Första gången du betalar med PayPal registreras automatiskt och kostnadsfritt ett PayPal-konto i ditt namn. Du måste ange dina kreditkorts- eller bankkortsuppgifter för att genomföra beställningen. Dina kortuppgifter sparas sedan i ditt PayPal-konto på säkert sätt, och du kan använda ditt konto på eBay och hos andra säljare där PayPal accepteras.

Har du redan ett konto hos www.paypal.com kan du enkelt använda det för betalning till oss på order@acciva.se Det fungerar överallt, så länge du har tillgång till e-mail och ett VISA, MasterCard, American Express eller Discover kreditkort. Har du inte använt PayPal än, så besök deras hemsida och se vad de har att erbjuda. Detta är en av de mest enkla, säkra och billigaste betalningslösningar vi har hittat hitills.

Vi accepterar betalning via PayPal
Solution Graphics